Livrare


Livrarea Produselor


Daca produsele sunt pe stoc,  livrarea se va face in maxim 3  zile de la primirea comenzii. Pentru produsele care nu sunt pe stoc sau pentru cele care sunt comercializate in sistem de comanda, livrarea se va face in termen de 30 de zile calendaristice.

Modalitati de plata agreate

1. Numerar - direct curierului care va face livrarea;

2. Prin transfer bancar: vi se va emite o factura iar livrarea catre dumneavostra se va face dupa ce avem confirmarea bancii ca banii au intrat in cont;

Livrarea produselor se face prin intermediul firmelor de curierat rapid si pretul livrarii este valabil numai in orasele si localitatile unde firmele de curierat au sedii si nu percep pret suplimentar pentru kilometrii exteriori.

Conditii Legale


 Site-ul functioneaza conform prevederilor legale ale Statului Roman.
 Conform OG nr. 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanta si Legii nr. 51/2003, care aproba ordonanta, "consumatorul are dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, in termen de 14 zile lucratoare, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv". Singurele costuri care pot cadea in sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de transport si de returnare a produselor".

Clientul este obligat sa notifice intentia de a returna produsele achizitionate prin orice mijloc de comunicare (email, telefonic). Clientul poate sa returneze produsele numai daca sunt in starea initiala(stare perfecta fara urme de purtare).In cazul rambursarii contravalorii produsului, aceasta se va face in cel mult trei zile lucratoare de la data receptionarii produsului, prin virament bancar. Contravaloarea serviciilor suplimentare incluzand transportul produselor  chiar si in cazul in care transportul a fost oferit gratuit de catre KIDS BIJOU SRL nu se ramburseaza.

In cazul inlocuirii produsului cu unul identic sau cu un alt produs, inlocuirea se va face in conditiile si limitele unei comenzi normale. In toate cazurile, cheltuielile de returnare/re-expediere vor fi suportate de catre client.

Garantia Produselor


 Produsele cumparate prin intermediul acestui site beneficiaza de garantia obisnuita conform legilor in vigoare. Astfel fiecare produs va fi insotit de certificatul de garantie.

Taxe Suplimetare


 Pretul final platit de client este format din pretul produsului si cheltuielile de expeditie si/sau incasare aferente. Compania noastra nu percepe nici o taxa suplimentara clientului la cumpararea produsului. E posibil ca Posta Romana sau firmele de curierat sa perceapa unele comisioane de magazinaj sau eventual taxte pentru numarul de km parcursi in exteriorul localitatilor.

 


© 2010 cerceifetite.ro