Despre noi

Despre noi

Bine aţi venit pe site-ul www.cerceifetiţe.ro! Dacă sunteţi interesaţi să cumpăraţi cei mai frumoşi şi mai siguri cercei pentru fetiţele din viaţa dumneavoastră, aţi ajuns în locul potrivit.
 
 
Istoric Kids Bijou: iunie 2010 – decembrie 2018

Ma numesc Steliana, sunt din octombrie 2008 mamica unei fetite si venirea ei pe lume a schimbat intrega mea viata. Dragostea pentru ea m-a facut sa ma intreb cum as putea sa fac sa am mai mult timp pe care sa il dedic? Timp mai mult nu am castigat dar am reusit sa pot sa am un program mai flexibil care sa fie mulat necesitatilor ei.

Raspunsul a venit dupa doi ani de cautari cu ajutorul  unei mici perechi de cercei primita cadou la nasterea ei. Acesti dragalasi cercelusi,  delicati si fini, cu un sistem de inchidere  altfel, au fost la inceput subiect de dezaprobare in maternitate:

- au fost inmanati asistentei care trebuia sa efectueze gaurile, cand s-a uitat la ei si a observant la o prima privire ca nu sunt rotunzi asa cum era obisnuita, a aruncat cutia si mi-a spus foarte categoric sa ii dau cerceii de la mine din ureche pentru ca acestia nu sunt potriviti pentru ca inteapa;

- am ridicat cutia de pe jos am aratat ca au protectie in spate si am fost la fel de categorica spunand ca eu sunt mama fetitei si eu hotarasc ceea ce poarta;

- când a văzut cerceluşii Teodorei, medicul pediatru din maternitate a rămas plăcut impresionat şi mi-a sugerat ca, dacă am posibilitatea, să îi aduc în România, deoarece majoritatea fetiţelor primesc cercei de mari dimensiuni, periculoşi şi total inestetici în urechile lor atât de micuţe şi delicate. Mi-a spus că a văzut destule cazuri în care, în primele luni de viaţă, fetiţele s-au tras ori s-au agăţat de cerceii tortiţă şi şi-au provocat răni serioase la lobul urechii;
 
- mult timp nu am luat în considerare acest sfat, dar, prin parc şi pe oriunde mergeam, toate mămicile mă întrebau de cerceii Teodorei. Aşa că, treptat, ideea a prins contur şi in 2010 s-a născut  firma KIDS BIJOU initial  ca un mic magazin on- line din dragoste pentru fetiţa mea şi pentru toţi copiii;

- in septembrie 2010 am participat la prima editie Baby Expo, produsul era promovat pe internet dar total necunoscut pe piata romaneasca. Reticienta era maxima si cu tot efortul meu de a convinge ca cercelusii nu deranjeaza, aveam senzatia total neplacuta ca sunt considerata doar un comerciant care vrea sa vanda ceva nepotrivit, dar eu eram si sunt mama si aceasta atitudine ma deranja enorm dar am incercat sa inteleg si clientii.

- m-au ajutat enorm persoanele deschise la nou care au avut curajul de a testa un produs nou, acestor persoane le multumesc din suflet pentru ca prin curajul lor s-a promovat produsul, s-a demonstrat ca nu deranjeaza si…cea mai buna reclama este reclama facuta de client;

- noiembrie 2010 – am deschis, ca urmare a cererilor repetate de se vedea cerceii primul stand fizic in cadrul magazinului Cocor;

- noiembrie 2012 – am inchis standul din Cocor si ne-am mutat in Mall Baneasa pana in iunie 2015 cand din pacate am luat decizia de a inchide deoarece nu ne-am mai permis chiria extrem de mare.

- Incepand din noiembrie 2015  am deschis un mic showroom in zona Obor, str. Chiristigiilor nr. 6, bl. P36B, parter, deoarece inca mai exista  reticienta privind achizitia produselor fara a fi vizualizate inainte.

Cea mai mare realizare in acesti peste 8  ani de existenta este placerea deosebita pe care o simt cand vad, (e drept ca in mai mica proportie decat cercelusii tortita, dar timpul nu este pierdut),  aproape oriunde merg, in parc, la mare, la munte,  minunatele fetite purtand acesti frumosi cercei.


- Aceşti cercei destinaţi exclusiv fetiţelor (deşi, cu excepţia faptului că sunt mici ca dimensiuni, consider ca i-ar putea purta şi o adolescentă sau mamicile) respectă toate cerinţele de calitate şi siguranţă. Tocmai dimensiunile lor reduse împiedică rănirea accidentală prin agăţarea de haine, iar copiii chiar daca trag de ei aşa cum se întâmplă în mod uzual la tortiţe, sansa de ai deschide este mult mai mica. 

 
 
In concluzie, firma KIDS BIJOU a luat fiinţă din necesitatea de a acoperi un gol existent pe piaţa românească şi anume, lipsa unor bijuterii destinate exclusiv copiilor, în special fetiţelor şi care să fie variate si  accesibile tuturor parinţilor.

Suntem convinşi că aţi trecut prin clipe dificile atunci când aţi plecat în căutarea cerceilor perfecţi pentru o fetiţă specială, fie ea fiică, fină, nepoţică sau prietenă dragă. De câte ori a trebuit să faceţi compromisuri şi să cumpăraţi ce găsiţi, chiar dacă nu vă era pe plac modelul, forma sau preţul?

Pentru că fetiţele noastre merită din prima zi de viaţă tot ce este mai bun, mai sigur şi mai frumos, noi venim în sprijinul dumneavoastră cu o gamă variată de cercei fabricaţi în Spania, la cele mai înalte standarde.
 
Producători

Firma SC Kids Bijou SRL, importa din Spania acesti frumosi cercei de  la   companii spaniole cu o experienţă de peste patruzeci de ani în producţia de bijuterii la nivel european şi internaţional.

Bijuteriile comercializate de noi sunt fabricate numai din metale nobile: aur galben, aur alb, pietre preţioase şi semipreţioase.

Producătorii nostri garantează prin vasta lor experienţă şi recunoaştere la nivel mondial că produsele pe care le veţi achiziţiona respectă toate standardele de calitate şi securitate la nivel mondial.
 
Toate bijuteriile comercializate pe acest site sunt verificate şi marcate de Autoritatea Naţională pentru Protecţia Consumatorului.
 
 
Scopul nostru

Scopul nostru este să vă oferim cerceluşi superbi, de calitate şi mai ales siguri din punctul de vedere al prinderii şi al sănătăţii urechii şi pielii din jurul acesteia.

Naşterea şi botezul unei fetiţe, zilele de naştere, zilele onomastice, marile sărbători religioase sunt momente deosebite în viaţa noastră şi considerăm că putem înnobila aceste momente facilitându-vă accesul la un cadou care va aduce multă bucurie copiilor dumneavoastra.

 


© 2010 cerceifetite.ro