Quantcast

Despre noi

Despre noi
Bine aţi venit pe site-ul www.cercei fetiţe.ro! Dacă sunteţi interesaţi să cumpăraţi cei mai frumoşi şi mai siguri cercei pentru fetiţele din viaţa dumneavoastră, aţi ajuns în locul potrivit.
 
 
Kids Bijou
 
 
Firma noastră a luat fiinţă din necesitatea de a acoperi un gol existent pe piaţa românească şi anume, lipsa unor bijuterii destinate exclusiv copiilor, în special fetiţelor şi care să fie accesibile tuturor parinţilor. În prezent, există în România lanţuri de magazine care comercializează şi cercei pentru fetiţe dar preţurile acestora sunt uneori inaccesibile iar modelele, în marea lor majoritate, se rezumă la banalele tortiţe, cu foarte puţine excepţii, iar modalităţile de închidere sunt uneori de-a dreptul periculoase.
Suntem convinşi că aţi trecut prin clipe dificile atunci când aţi plecat în căutarea cerceilor perfecţi pentru o fetiţă specială, fie ea fiică, fină, nepoţică sau prietenă dragă. De câte ori a trebuit să faceţi compromisuri şi să cumpăraţi ce găsiţi, chiar dacă nu vă era pe plac modelul, forma sau preţul?
Pentru că fetiţele noastre merită din prima zi de viaţă tot ce este mai bun, mai sigur şi mai frumos, noi venim în sprijinul dumneavoastră cu o gamă variată de cercei fabricaţi în Spania, la cele mai înalte standarde.
 
Producător
Firma SC Kids Bijou SRL, este reprezentanţa exclusivă în România a unei companii spaniole cu o experienţă de peste patruzeci de ani în producţia de bijuterii la nivel european şi internaţional.
Bijuteriile comercializate de noi sunt fabricate numai din metale nobile: aur galben, aur alb, pietre preţioase şi semipreţioase.
Producătorul nostru garantează prin vasta sa experienţă şi recunoaştere la nivel mondial că produsele pe care le veţi achiziţiona respectă toate standardele de calitate şi securitate la nivel european. Pentru siguranţa dumneavoastră, regăsiţi mai jos documentele de certificare şi înregistrare.
Toate bijuteriile comercializate pe acest site sunt verificate şi marcate de Autoritatea Naţională pentru Protecţia Consumatorului, lucru care certifică încă o dată calitatea produselor noastre.
 
 
Scopul nostru
Scopul nostru este să vă oferim cerceluşi superbi, de calitate şi, mai ales, siguri din punctul de vedere al prinderii şi al sănătăţii urechii şi pielii din jurul acesteia.
Naşterea şi botezul unei fetiţe, zilele de naştere, zilele onomastice, marile sărbători religioase sunt momente deosebite în viaţa noastră şi considerăm că putem înnobila aceste momente facilitându-vă accesul la un cadou care va aduce multă bucurie copiilor noştri.
 
Garanţie
Fiecare produs comercializat de firma noastră vine însoţit de factură, de chitanţă şi de certificare de garanţie, calitate şi conformitate.
 
Conform OUG nr. 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanţă aprobată prin Legea nr. 51/2003 „consumatorul are dreptul de a denunţa unilateral contractul la distanţă, în termen de 10 zile lucrătoare, fără penalităţi şi fără invocarea vreunui motiv. Singurele costuri care pot cădea în sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor.”
Suntem de acord că a cumpăra în sistem online implică riscuri, în sensul că, neavând posibilitatea de a vedea produsul înainte de achiziţie, mai ales pentru produse unice pe piaţă, pot exista diferenţe între dorinţe şi aşteptări şi produsul fizic. Posibilitatea de a returna produsul în timp de zece zile lucrătoare vă asigură împotriva eventualelor nemulţumiri.
Tocmai în ideea că o bijuterie deosebită trebuie să producă bucurie primitorului, noi vă sfătuim să cumpăraţi cu încredere şi să returnaţi produsul dacă acesta nu corespunde aşteptărilor dumneavoastră.
Suntem convinşi însă că veţi fi mulţumiţi 100% de produsele noastre şi aşteptăm părerile, opiniile, criticile şi sfaturile dumneavoastră pe care le vom posta într-o rubrică specială.
Perioada de garanţie este de zece zile lucrătoare de la data achiziţionării (data recepţiei coletului). Produsele pot fi returnate numai dacă nu au fost purtate şi au eticheta intactă. Garanţia extinsă este de doi ani pentru defecţiunile apărute din vina producătorului.
Drepturile consumatorului sunt conforme cu OUG 21/1992 republicată şi legea numărul 449/2003.
 
Date de contact si documente certificare oficiala
SC KIDS BIJOU SRL
CUI: 27039410
J40/5907/2010
Banca: Emporiki Bank
Cont: RO35BSEA 0090 0000 00813 704
Adresa: Bucuresti, str. Chiristigiilor nr. 6, bl. P36B, sc. A, sector 2;