Termeni si conditii

Termeni si conditii
 
Termenii si conditiile generale se vor aplica tuturor vanzarilor de catre S.C. SC KIDS BIJOU S.R.L. prin intermediul magazinului virtual www.cerceifetite.ro  catre Cumparator.


 Definitii:
Cumparator


Persoana fizica, firma, companie sau alta entitate juridica ce emite o Comanda.

Vanzator


Societatea comerciala S.C. KIDS BIJOU S.R.L. cu sediul in Bucuresti, Str. Chiristigiilor nr. 6, inregistrata la Registrul Comertului cu nr. J40 /5907 /2010,CIF: RO27039410, cont deschis la Carpatica , IBAN: RO96CARP041100772666RO01
Produs
Orice produs mentionat in Comanda, care urmeaza a fi furnizat de catre Vanzator, Cumparatorului.Comanda


Document electronic ce intervine ca forma de comunicare intre Vanzator si Cumparator prin care Vanzatorul este de acord sa livreze Bunurile si Cumparatorul este de acord sa primeasca aceste Bunuri si sa faca plata acestora
Contract


Comanda confirmata de catre Vanzator telefonic sau electronic pe email.


Drepturi de autor


Intregul continut al site-ului www.cerceifetite.ro  incluzand design-ul site-ului, textele, imaginile, grafica sau orice alte date este proprietatea S.C. KIDS BIJOU  S.R.L. si a partenerilor sai si este protejat conform Legii privind drepturile de autor si drepturile conexe. In cazul in care sesizati incalcarea drepturilor de autor va rugam sa ne contactati cu detalii la adresa office@cerceifetite.ro , astfel incat sa putem lua o decizie in cunostiinta de cauza.
Magazinul online www.cerceifetite.ro este administrat de S.C. KIDS BIJOU S.R.L. cu sediul in Bucuresti, Str. Chiristigiilor nr. 6, , inregistrata la Registrul Comertului cu nr. J40 /5907 /2010,CIF: RO27039410, cont deschis la Carpatica , IBAN: RO96CARP041100772666RO01
Utilizarea site-ului www.cerceifetite.ro implica acceptarea termenilor si conditiilor mentionate in sectiunile site-ului.


 Protectia datelor

S.C. KIDS BIJOU  S.R.L., administratorul acestui magazin online, este înregistrată în registrul de evidenţă a prelucrării datelor cu caracter personal al Autorităţii Naţionale de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal (ANSPDCP) sub nr.13969 din 13.08.2010. Prin comenzile pe care le realizaţi consultând oferta site-ului nostru vă daţi acordul expres şi neechivoc ca datele Dvs. personale să fie prelucrate de către S.C. KIDS BIJOU  S.R.L – administratorul www.cerceifetite.ro
 
Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice S.C. KIDS BIJOU  S.R.L are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dvs. sau un membru al familiei dvs. ori o alta persoana. Scopul colectarii datelor este: desfasurarea in bune conditii a livrarii produselor comandate si a incasarii contravalorii acestora, intocmirea de statistici pentru imbunatatirea serviciilor oferite utilizatorilor site-ului nostru, trimiterea de buletine informative (“Newsletter”).
 
Sunteti obligat(a) sa furnizati datele  in conditiile in care doriti sa lansati o comanda, acestea fiind necesare desfasurarii in bune conditii a livrarilor de produse comandate si a incasarii contravalorii acestora. Refuzul Dvs. face imposibila desfasurarea livrarilor de produse. Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator.
 
Daca doriti sa primiti informatii despre produsele si serviciile oferite de S S.C. KIDS BIJOU  S.R.L (www.cerceifetite.ro ), va rugam sa introduceti adresa dvs de e-mail la rubrica “Newsletter”.


Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata, transmisa catre S S.C. KIDS BIJOU S.R.L. cu sediul in Bucuresti, Str. Chiristigiilor nr. 6, , inregistrata la Registrul Comertului cu nr. J40 /5907 /2010,CIF: RO27039410
Nu încurajăm SPAM-ul, nu furnizăm adresa dvs. de e-mail sau alte date cu caracter personal unor terţi (persoane fizice sau juridice), nu comercializăm, nu oferim, nu facem schimb de adrese e-mail obţinute prin intermediul acestui site, nu divulgăm adresa Dvs. de e-mail altor persoane care accesează paginile acestui site.

 Facturare – Plati – Politica de Preturi
 
Pretul, modalitatea de plata si termenul de plata sunt specificate in Comanda.
Vanzatorul va emite catre Cumparator o factura pentru Bunurile livrate, obligatia Cumparatorului fiind sa furnizeze toate informatiile necesare emiterii facturii conform cu legislatia in vigoare.
Preturile sunt stabilite pentru fiecare produs in parte si includ TVA (24%).
SC KIDS BIJOU SRL. isi rezerva dreptul de a modifica unilateral pretul produselor afisate pe site, fara vreo notificarea prealabila dar nu dupa efectuarea unei comenzi.
Preturile nu includ cheltuielile de livrare, in afara cazului in care se specifica altfel  pe site acest lucru.
 
Responsabilitati privind produsele
 
S.C. KIDS BIJOU  S.R.L. nu garanteaza disponibilitatea in stoc a produselor afisate. Valoarea maxima a obligatiilor SC. KIDS BIJOU  S.R.L. fata de orice client in cazul nelivrarii/livrarii necorespunzatoare a produselor comandate este valoarea sumei incasate de SC. KIDS BIJOU  S.R.L. de la clientul respectiv.
S.C. KIDS BIJOU  S.R.L nu va putea fi facuta responsabila in cazul oricaror neconcordante sau lipsuri in ceea ce priveste produsele,  calitatea acestora sau orice alte aspecte privind produsele pe care le distribuie prin intermediul site-ului www.cerceifetite.ro  Orice reclamatie va fi adusa la cunostinta S .C. KIDS BIJOU  S.R.L in maximum 24 de ore de la receptionarea produselor,  urmand ca aceasta sa fie transmisa producatorului produselor spre solutionare.
 
 
Dispute, Reclamatii si Litigii
 
Orice litigiu aparut intre S.C. KIDS BIJOU  S.R.L. si client va fi rezolvat pe cale amiabila. In cazul in care acest lucru nu este posibil, litigiul va fi solutionat de instantele  competente
Pentru sesizari si reclamatii va rugam trimiteti o instiintare la office@cerceifetite.ro
 
Politica de returnare si inlocuire a produselor
 
Cumparatorul are dreptul sa notifice in scris ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv  in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produselor. Notificarile vor putea fi trimise electronic la adresa:  office@cerceifetite.ro sau telefonic la nr. de telefon 0722555367
Costul de transport al returului este suportat integral de cumparator.
Clientul are dreptul sa solicite inlocuirea unui produs cu un altul, in termen de 14 zile lucratoare de la data primirii produsului cu unul similar, postat pe site cu acelasi pret ca si produsul initial sau cu plata diferentei de pret de catre client. Nu se vor accepta schimburi de produse ce au fost achizitionate/ primite cu mai mult de 14 zile lucratoare de la data achizitiei/ primirii acestora.
Toate cheltuielile aferente inlocuirii prodului vor fi suportate de catre client.
Adresa la care vor fi returnate produsele este : Kids Bijou SRL, str. Chiristigiilor nr. 6, bl. P36B, scA, parter
Produsele nu vor putea fi returnate/ inlocuite in cazurile de mai jos:
•  nu se afla in ambalajul original intact, cu eticheta intacta. Ambalajul original nu poate fi folosit ca si ambalaj la returul coletului si nu poate fi modificat in nici un fel prin scriere, etichetare, lipire etc;
• prezinta semne de folosire, uzura, murdarie;
• lipsa accesorii;
•  nu au fost cumparate de pe www.cerceifetite.ro


In cazul refuzarii returului, cheltuielile de transport catre client vor fi suportate in totalitate de acesta.
S.C. KIDS BIJOU  S.R.L isi rezerva dreptul de a refuza acceptarea returului in cazul unor abuzuri, precum returnari repetate.
Notificarea returnării produselor se va face numai in scris, la adresa de e-mail office@cerceifetite.ro  înainte de expedierea acestora. S.C. KIDS BIJOU  S.R.L. va înapoia contravaloarea produselor returnate în cel mult 3 de zile lucratoare de la data primirii acestora, daca acestea corespund statutului avut la livrarea catre Cumparator, respectiv eticheta si ambalaj original, fara semne de folosire sau uzura; suma înapoiată nu va cuprinde cheltuielile de transport, care vor fi suportate intregral de catre client. Contravaloarea produselor va fi returnata cumparatorului prin virament bancar, intr-un cont indicat de acesta.
De asemenea, produsul va putea fi returnat daca prezinta defecte de fabricatie; conditiile returnarii sunt cele de mai sus. In acest caz,  costul transportului pentru retur va fi suportat de S.C. KIDS BIJOU  S.R.L


Comunicari electronice


Prin accesarea site-ului www.cerceifetite.ro , utilizarea,  vizitarea, cumpararea de produse sau trimiterea de e-mail-uri adresate www.cerceifetite.ro,  comunicarea se realizeaza in sistem electronic,  considerandu-se ca utilizatorul consimte primirea notificarilor de la www.cerceifetite.ro  in modalitate electronica, incluzand si comunicari prin e-mail sau anunturi pe site.
 
 Accesul la site-ul www.cerceifetite.ro
 
S.C. KIDS BIJOU  S.R.L. garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal, pe acest site si nu ii confera dreptul de a descarca/modifica/reproduce/ copia partial sau integral site-ul www.cerceifetite.ro  sau de a exploata acest site in orice alt mod, in scopuri comerciale sau contrare intereselor  S.C. KIDS BIJOU  S.R.L. fara acordul scris al acesteia.
 
 Garantie


Produsele de pe acest site au un termen de garantie de 30 de zile din momentul preluarii produsului.
Factura fiscala primita pe mail si certificatulul de garantie certifica perioada de garantie.

 Garantia se aplica pentru produsele achizitionate numai de la SC KIDS BIJOU SRL si utilizate conform destinatiei acestora, care nu au defecte externe aparente si sunt insotite de factura fiscala.

 Pentru constatari la garantie trimiteti un mail la office@cerceifetite.ro  sau sunati la 0722555367  de Luni pana Vineri  intre orele 9 - 17
 


© 2010 cerceifetite.ro